REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

CULTURA IUDAICA

Cultura IudaicaMeniul contine articole care vizeaza o mai buna cunoastere a obiceiurilor si traditiilor poporului evreu. Traim intr-o lume unde ignoranta isi pune amprenta peste viata multora. Foarte multi credinciosi pretind ca-L cunosc pe Dumnezeu insa atunci cand vine vorba de cunoasterea obiceiurilor si traditiilor iudaice si mai ales insusirea lor in viata si umblarea lor cu Domnul, constati ca nu au decat notiuni foarte ambigue despre acest domeniu. In acest context, profetul Osea rostea in vechime celebrul verset din capitolul 4:6 care spune "Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta". Cred ca acest verset, in contextul actual, este mai valabil ca oricand. Sectiunea cuprinde Brachot - binecuvatari rostite de evrei in diferite ocazii si imprejurari ale vietii, Sarbatori si semnificatii precum si date ale sarbatorilor. Tipurile profetice, alfabetul ebraic si multe altele de acest gen, sunt pagini care, cu siguranta vor imbogatii cunostintele dumneavoastra cu privire la cultuira iudaica. Nu uitati promisiunea facuta de Adonai Elohim patriarhului Avraam, parintele nostru al tuturor, in Geneza 12:3: "Voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta si voi blestema pe cei ce te vor blestema; toate familiile pamantului vor fi binecuvantate in tine."  Domnul intareste si incurajeaza studierea culturii poporului ales atunci cand spune in Ioan 4:22 "...mantuirea vine de la iudei." Nu poti crede intr-un Evreu negandu-i sau neglijandu-i poporul.

sleepingChiar așa ! De ce nu te trezești, române, din somnul cel de moarte ! Cât mai vrei să dormi somnul rațiunii care naște monștrii ?!

Când cineva îți fură buletinul, nu poți să ignori și să mergi mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ai nevoie de el în societate pentru a-ți dovedi identitatea. Te duci la poliție, reclami, declari pierdut / furat și…îți faci imediat altul pentru că nu poți fără ...

Când însă la nivelul identității naționale, cineva vine și îți fură valorile, tu preferi să dormi! Proverbe 6:10 ”Să mai dormi puțin, să mai ațipești puțin, să mai încrucișezi puțin mâinile ca să dormi ! … “

Și șții de ce cred că-ți continui somnul ?! Pentru că nu te simți furat. Valorile morale și principiile creștine (de bun simț până la urmă) nu au fost ale tale, nu ți le-ai însușit niciodată … și de aceea îți permiți să dormi. Nu e treaba ta! E doar treaba celor care au votat împotriva acceptării căsătoriilor homosexuale! Pe tine nu te deranjează. Ești de acord cu “toleranța” și împotriva “fanatismului religios”!

       Asistăm nu la un furt ci la un jaf al identității naționale! Furtul are loc atunci când proprietarul nu este de față, este plecat … pe când jaful are loc de față cu proprietarul în ciuda opoziției acestuia. Bine că mai există câțiva (vreo 3 milioane) care stau treji și susțin normalitatea!

       Mult susținutul (în special de media evanghelică) președinte, Klaus Iohannis declară:

“Nu suntem toţi la fel, nu toate grupurile etnice şi religioase sunt la fel. În acest context, cred că este foarte important să reiterez un lucru ÎN CARE CRED {deci crede în asta, nu în ce ai crezut tu române (evanghelic) că crede}. Fiindcă eu provin dintr-o minoritate etnică (sas) și religioasă (luteran), eu cred că trebuie să revenim la ceea ce se numește TOLERANȚĂ ȘI ACCEPTAREA CELUILALT. Acceptarea celuilalt cu bune și rele (!!!). Nu suntem toți la fel, nu toate grupurile etnice și religioase sunt la fel. Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative. EU NU CRED ÎN ELE și NU LE SPRIJIN. Eu sunt adeptul toleranței, încrederii și deschiderii spre celălalt.”

       Liderilor religioși care l-au promovat intens pe dl.Iohannis ca fiind “Schimbarea venită de la Dumnezeu”, “Omul ales de Domnul pentru națiunea noastră”, “Creștinul lucrului bine făcut” ... , le-aș sugera să fie mai rezervați puțin cu articolele (postările) în această perioadă. Și știți de ce domnilor ?! Pentru că dovediți o imensă lipsă de călăuzire din partea lui Dumnezeu! Constatați cu stupoare acum că ați fost mințiți și asta doare, nu-i așa ?! V-ați dat seama că cel pe care l-ați promovat atât și pe care (unii din voi) l-ați predicat și de la amvoanele adunărilor voastre, nu este de fapt ceea ce părea a fi. Să știți că după același tipar va lucra și Antichristul în vremurile din urmă. Cu platforme “benefice omenirii”, cu “soluții la problemele acute”, cu “diplomație, toleranță și îngăduință” dar promovând păcatul și nelegiuirea. Beneficiul călăuzirii divine nu se arată când ajungi să contrezi efectele; poate fi prea tarziu … ci să ai călăuzirea prin Duhul să identifici mai înainte!

       Cred că soluția (pe lângă rugăciune si post) va fi tot ieșitul în stradă (în cazul în care românul se va trezi și va conștientiza că este furat / jefuit), similar cazului Bodnariu, “rezolvat” cu succes de cabinetul prezidențial (în caz că mai aveați vreun dubiu cu privire la cât de mult îi pasă președintelui de români și de valorile lor).

       Subscriu la cele scrise de pastorul Cristian Ionescu pe blogul său:

Proiectul de amendare a Constituției României nu cere încarcerarea sau criminalizarea homosexualității! Proiectul de amendare a Constituției României cere SĂ NU PÂNGĂRIȚI O NOȚIUNE SACRĂ, SĂ N-O ATRIBUIȚI UNUI STIL DE VIAȚĂ CARE CONTRAZICE LOGICA GENETICII UMANE, istoria civilizației și valorile iudeo-creștine enunțate în Biblie !

Te vei trezi, române sau îți vei continua somnul ?!

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !