Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DEMNITATEA VIEȚII NOI!

31 Iulie 2022

christian 24 octombrie

În Predica de pe Munte, Isus condamnă formalismul, adeziunea orbească a fariseilor față de litera legii. Prin „aţi auzit că s-a zis celor din vechime…, dar Eu vă spun…” (Matei 5: 21-22), Isus înlocuiește „aparatul de fotografiat al moralei fariseice”, care captează doar exteriorul, cu „aparatul de radiografie al Duhului Sfânt”, care vede, descoperă și judecă interiorul, mai exact - inima.

Contemporanii Domnului au considerat că învățătura Domnului despre acceptare, iubire și iertare, de a nu răspunde răului cu rău și tratării răului cu bine este ceva inacceptabil, umilitor, … sub demnitatea umană … (să fiu persecutat, acuzat pe nedrept, cineva să mă umilească prin înjosire, defăimare iar eu să înving toate acestea prin … iubire, iertare și încercarea de a oferi celui care îmi face toate acestea un exemplu pozitiv … în accepțiunea contemporanilor Domnului – și să fim sinceri și în accepțiunea noastră – este de neacceptat, este sub demnitatea noastră, spunem noi de multe ori!

Ce se ascunde în spatele poruncilor lui Dumnezeu? / Nu răspunde la rău cu rău ci înlocuiește sentimentele trecătoare de furie, mânie și răzbunare cu dragostea eternă a lui Dumnezeu! / Ce este demnitatea, cum arată si mai ales cum se comportă un om cu demnitatea de fiu al lui Dumnezeu în contrast cu omul fără demnitate, lipsit de prezența și călăuzirea Domnului - sunt câteva din lucrurile tratate în cadrul acestui mesaj.

EDITORIAL

VIBRAȚIA ESENŢIALĂ ÎN ACTUL ÎNCHINĂRII!

pesah

Tot ceea ce ne înconjoară este vibrație. Cu atât mai mult actul muzical. Acolo vibrează corzile pianului sau ale unei chitări creând prin armonie frumuseți și stări sufletești înălțătoare...

Toba crează vibrație iar dacă este "cântată" și nu "bătută" poate aduce bucurie și entuziasm. Dincolo de orice instrument, în interpretarea vocală vibrează corzile ce pot scoate sunete ce pot impresiona și emoționa uneori chiar până la lacrimi.

Cu toate acestea, în muzica adresată lui Dumnezeu există un element care, dacă lipsește, face inutil, ineficient și chiar poate perverti tot actul muzical.

 

 citeşte întregul articol...

RECOMANDARE MUZICALĂ
RELAXING MUSIC & MEDITATION

by Christian Dragomir / Studio CD 2022

“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim. Conține piese al căror mesaj se îndreapta spre inimile ascultătorilor încurajându-le și dându-le speranță. Chiar dacă treci prin valea umbrei morții, mesajul Psalmului 23 este valabil și astăzi pentru cei ce se tem de Domnul și se încred în EL: ” Nu mă tem de niciun rău căci Tu ești cu mine…”

În încercările grele ale vieții, atunci ”Când suferi cumplit”, durerea te copleșește iar inima îți este zdrobită, mesajul de încurajare al Domnului este “Eu sunt cu tine…” de aceea te îndemn, ”Nu renunta” la luptă oricât de grea și imposibil de purtat îți pare. Ai fost creat să fii un învingător... și ești un învingător dacă te încrezi în El. ”Destinul tău” nu este în mâna lumii acesteia ci în mâna Lui. În jertfa de pe cruce a Domnului Isus, acolo unde au curs ”Șiroaie de sânge” pentru izbăvirea omenirii, se află iertarea, vindecarea și viața noastră. El este Suveran în ceruri și pe pământ. Dumnezeu domnește în veci de veci - ”Adonai Yimloch” - de aceea ”Îl laud din toată inima” pentru că deține controlul asupra oricărei situații din viața noastră.

Piesa ”Adonai” este un duet între Christian Dragomir și solista Ligia Bodea, un duet care aduce încântare și bucurie în suflet îndemnând la închinare.

Așa cum v-am obișnuit înca din primul album (Lângă Domnul, lângă Dumnezeu), am inserat și pe acest album citate și versete biblice menite să întărească mesajul cântărilor și implicit inima ascultătorului.

Nu lipsesc nici cântările evreiești. Probabil aceasta este noutatea adusă de acest album prin faptul că are în conținutul său și piese în română dar și în ebraică. Albumul se încheie cu o dorință pe care cred că o împărtășim cu toții: “Vreau să văd chipul Tău”. Este obiectivul nostru și cred că al tuturor celor care îL iubesc pe Domnul și așteaptă revenirea Lui.

1. Domnul este Păstorul meu
2. Kiko ahav Elohim
3. Adonai
4. Adonai Yimloch
5. Amen Amen
6. Nu renunța
7. Când suferi cumplit
8. Destinul meu
9. Te laud din toată inima
10. Tu n-ai nimic
11. Șiroaie de sânge
12. Vreau să văd chipul Tău

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.