Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

VINERI 14 Ianuarie 2022 - DOAMNE, SPUNE-MI CE SĂ FAC ÎN NECAZ?

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DE CE S-A ÎNTRUPAT ISUS!

26 Decembrie 2021

christian 24 octombrie

De ce l-a trimis Dumnezeu pe Isus într-o natură asemănătoare cu cea a păcatului ? Să sufere, să-I fie foame și sete ba chiar … să moară ?

Viața lui Isus este modelul pentru trăirea noastră.

  • Ca om, a suportat greutățile vieții și ne-a dat exemplu din propria experiență – a fost neînțeles, ispitit, înfometat, îndurerat…
  • Ca Dumnezeu, El ne oferă puterea de a urma exemplul Său.

 

EDITORIAL

DRUMUL CĂTRE RAI!

drumul catre RaiFragment din textul “Basmul din Carpaţi”, publicat în cartea lui Dan Puric, “despre Omul Frumos"

Se spune că odată, într-un sat, un copil, într-o noapte, a visat Raiul. “Mamă! Mamă! Unde e Raiul?”,  a întrebat copilul nerăbdător, a doua zi de dimineaţă, de cum se trezi. Dar mama, biata mamă, n-avea timp. Avea atâta treabă în gospodărie! Şi-atunci, s-a dus la tata, să-l întrebe. “Nu ştiu…, caută-l singur”, îi spuse acesta obosit şi se apucă mai departe de muncă.. “Unde? Unde e Raiul?” , îi întrebă copilul, aproape plângând, pe oamenii din sat.. Dar oamenii nu aveau timp de el, erau grăbiţi.. “Ce lume urâtă…”, îşi spuse pentru sine puştiul.

Ca să-l găseşti, trebuie să părăseşti satul acesta…, se-auzi glasul unui bătrân, ce-l privea demult. “Şi acolo, în pustie, după ce ai să mergi cale de o zi, ai să găseşti un om singur, ce stă într-o colibă. El o să-ţi spună unde este Raiul.”

citeşte întregul articol...

RECOMANDARE MUZICALĂ
CREDINȚA, SPERANȚA, DRAGOSTEA

Album: ”MEDITAȚIE, RUGĂCIUNE, ÎNCHINARE” / Studio CD 2018

“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim. Conține piese al căror mesaj se îndreapta spre inimile ascultătorilor încurajându-le și dându-le speranță. Chiar dacă treci prin valea umbrei morții, mesajul Psalmului 23 este valabil și astăzi pentru cei ce se tem de Domnul și se încred în EL: ” Nu mă tem de niciun rău căci Tu ești cu mine…”

În încercările grele ale vieții, atunci ”Când suferi cumplit”, durerea te copleșește iar inima îți este zdrobită, mesajul de încurajare al Domnului este “Eu sunt cu tine…” de aceea te îndemn, ”Nu renunta” la luptă oricât de grea și imposibil de purtat îți pare. Ai fost creat să fii un învingător... și ești un învingător dacă te încrezi în El. ”Destinul tău” nu este în mâna lumii acesteia ci în mâna Lui. În jertfa de pe cruce a Domnului Isus, acolo unde au curs ”Șiroaie de sânge” pentru izbăvirea omenirii, se află iertarea, vindecarea și viața noastră. El este Suveran în ceruri și pe pământ. Dumnezeu domnește în veci de veci - ”Adonai Yimloch” - de aceea ”Îl laud din toată inima” pentru că deține controlul asupra oricărei situații din viața noastră.

Piesa ”Adonai” este un duet între Christian Dragomir și solista Ligia Bodea, un duet care aduce încântare și bucurie în suflet îndemnând la închinare.

Așa cum v-am obișnuit înca din primul album (Lângă Domnul, lângă Dumnezeu), am inserat și pe acest album citate și versete biblice menite să întărească mesajul cântărilor și implicit inima ascultătorului.

Nu lipsesc nici cântările evreiești. Probabil aceasta este noutatea adusă de acest album prin faptul că are în conținutul său și piese în română dar și în ebraică. Albumul se încheie cu o dorință pe care cred că o împărtășim cu toții: “Vreau să văd chipul Tău”. Este obiectivul nostru și cred că al tuturor celor care îL iubesc pe Domnul și așteaptă revenirea Lui.

1. Domnul este Păstorul meu
2. Kiko ahav Elohim
3. Adonai
4. Adonai Yimloch
5. Amen Amen
6. Nu renunța
7. Când suferi cumplit
8. Destinul meu
9. Te laud din toată inima
10. Tu n-ai nimic
11. Șiroaie de sânge
12. Vreau să văd chipul Tău

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.