Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DEMNITATEA VIEȚII NOI!

31 Iulie 2022

christian 24 octombrie

În Predica de pe Munte, Isus condamnă formalismul, adeziunea orbească a fariseilor față de litera legii. Prin „aţi auzit că s-a zis celor din vechime…, dar Eu vă spun…” (Matei 5: 21-22), Isus înlocuiește „aparatul de fotografiat al moralei fariseice”, care captează doar exteriorul, cu „aparatul de radiografie al Duhului Sfânt”, care vede, descoperă și judecă interiorul, mai exact - inima.

Contemporanii Domnului au considerat că învățătura Domnului despre acceptare, iubire și iertare, de a nu răspunde răului cu rău și tratării răului cu bine este ceva inacceptabil, umilitor, … sub demnitatea umană … (să fiu persecutat, acuzat pe nedrept, cineva să mă umilească prin înjosire, defăimare iar eu să înving toate acestea prin … iubire, iertare și încercarea de a oferi celui care îmi face toate acestea un exemplu pozitiv … în accepțiunea contemporanilor Domnului – și să fim sinceri și în accepțiunea noastră – este de neacceptat, este sub demnitatea noastră, spunem noi de multe ori!

Ce se ascunde în spatele poruncilor lui Dumnezeu? / Nu răspunde la rău cu rău ci înlocuiește sentimentele trecătoare de furie, mânie și răzbunare cu dragostea eternă a lui Dumnezeu! / Ce este demnitatea, cum arată si mai ales cum se comportă un om cu demnitatea de fiu al lui Dumnezeu în contrast cu omul fără demnitate, lipsit de prezența și călăuzirea Domnului - sunt câteva din lucrurile tratate în cadrul acestui mesaj.

EDITORIAL

VIBRAȚIA ESENŢIALĂ ÎN ACTUL ÎNCHINĂRII!

pesah

Tot ceea ce ne înconjoară este vibrație. Cu atât mai mult actul muzical. Acolo vibrează corzile pianului sau ale unei chitări creând prin armonie frumuseți și stări sufletești înălțătoare...

Toba crează vibrație iar dacă este "cântată" și nu "bătută" poate aduce bucurie și entuziasm. Dincolo de orice instrument, în interpretarea vocală vibrează corzile ce pot scoate sunete ce pot impresiona și emoționa uneori chiar până la lacrimi.

Cu toate acestea, în muzica adresată lui Dumnezeu există un element care, dacă lipsește, face inutil, ineficient și chiar poate perverti tot actul muzical.

 

 citeşte întregul articol...

RECOMANDARE MUZICALĂ
RELAXING MUSIC & MEDITATION

by Christian Dragomir / Studio CD 2022

christian dragomirSHALOM

Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul personal. Aici vei găsi întreaga colecție muzicală înregistrată până acum. Proiectele personale, cele alături de Grupul Ierusalim, ultimele noutăți muzicale dar și articolele devoționale editate de mine alcătuiesc, sper eu cu folos, acest site! De asemenea poți urmări mesajele rostite în diferitele slujiri pe care le-am avut în diferite ocazii! Sper ca popasul tău pe site-ul chris-ierusalim.ro să fie unul benefic sufletului tău!

Îți mulțumesc pentru vizită!

CÂTEVA CEVA ... DESPRE MINE!

Deşi sunt o persoană relativ cunoscută, foarte puţini sunt aceia care îmi cunosc numele complet prin urmare permite-mi să mă prezint: mă numesc Maria-Dragomir Nicolae-Christian ...

 


christian copilM-am născut în Bucureşti, într-o zi de vineri, pe 05 decembrie 1975. Sunt căsătorit din august 1999 cu Corina şi împreună avem o frumoasă şi totodată o minune de fetiţă (la propriu dar şi la figurat) pe nume TEODORA. Mai multe detalii despre această minune (a noastră dar în mod special a lui DUMNEZEU) poţi citi pe site-ul www.LidiaTeodoraDragomir.ro

De profesie sunt muzician (însă nu-mi câştig existenţa din asta). Am studiat instrumentele de percuţie (tobe/secţie ritmică), canto (muzică uşoară) şi pian fapt care m-a motivat şi ajutat totodată să-mi fac un HOME STUDIO pentru a-mi orchestra singur compoziţiile!

În plan teologic sunt absolvent al Institutului Teologic Penticostal - Secţiunea Pastorală şi sunt ordinat DIACON în Biserica Vestea-Bună din Str. Popa Nan 106 acolo unde te aştept în fiecare duminică să ne închinăm împreună înaintea Domnului Isus!

 bkb in sala tronului  Christian Dragomir drums

 

De asemenea sunt membru al trupei Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din Romania, BUCHAREST KLEZMER BAND, acolo unde activez atât ca percuţionist cât şi ca pianist, şi alături de care am susţinut concerte în ţară dar şi în afara graniţelor pentru promovarea muzicii şi a valorilor culturii iudaice.

Colaborez cu orchestra Teatrului Evreiesc de Stat condusă de (prietenul meu de-o viaţă) Bogdan Lifşin şi oridecâteori am ocazia, alături de TES Orchestra, cu distinsa doamnă Maia Morgenstern.

Prin tot ceea ce fac, atât în plan muzical cât şi teologic, nu-mi doresc nimic altceva decât să fiu o binecuvântare pentru semenul meu împlinind prin aceasta, cerinţa Mântuitorului: "Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi!"

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.