Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

VINERI 14 Ianuarie 2022 - DOAMNE, SPUNE-MI CE SĂ FAC ÎN NECAZ?

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DE CE S-A ÎNTRUPAT ISUS!

26 Decembrie 2021

christian 24 octombrie

De ce l-a trimis Dumnezeu pe Isus într-o natură asemănătoare cu cea a păcatului ? Să sufere, să-I fie foame și sete ba chiar … să moară ?

Viața lui Isus este modelul pentru trăirea noastră.

  • Ca om, a suportat greutățile vieții și ne-a dat exemplu din propria experiență – a fost neînțeles, ispitit, înfometat, îndurerat…
  • Ca Dumnezeu, El ne oferă puterea de a urma exemplul Său.

 

EDITORIAL

DRUMUL CĂTRE RAI!

drumul catre RaiFragment din textul “Basmul din Carpaţi”, publicat în cartea lui Dan Puric, “despre Omul Frumos"

Se spune că odată, într-un sat, un copil, într-o noapte, a visat Raiul. “Mamă! Mamă! Unde e Raiul?”,  a întrebat copilul nerăbdător, a doua zi de dimineaţă, de cum se trezi. Dar mama, biata mamă, n-avea timp. Avea atâta treabă în gospodărie! Şi-atunci, s-a dus la tata, să-l întrebe. “Nu ştiu…, caută-l singur”, îi spuse acesta obosit şi se apucă mai departe de muncă.. “Unde? Unde e Raiul?” , îi întrebă copilul, aproape plângând, pe oamenii din sat.. Dar oamenii nu aveau timp de el, erau grăbiţi.. “Ce lume urâtă…”, îşi spuse pentru sine puştiul.

Ca să-l găseşti, trebuie să părăseşti satul acesta…, se-auzi glasul unui bătrân, ce-l privea demult. “Şi acolo, în pustie, după ce ai să mergi cale de o zi, ai să găseşti un om singur, ce stă într-o colibă. El o să-ţi spună unde este Raiul.”

citeşte întregul articol...

Nu scriu des. Poate dintr-un complex de inferioritate sau dintr-o părere mai bună despre semeni și mai puțin bună despre mine, prefer să citesc postările și articolele altora. Totuși, vreau să scriu câteva rânduri despre o afirmație făcută zilele acestea de un om inteligent pe care îl respect și căruia îi ascult cu plăcere, nu și cu acord total uneori, teoriile. Este vorba de domnul Alexandru Mironov care, invitat fiind la emisiunea jurnalistului Ion Cristoiu, a făcut o afirmație care m-a pus pe gânduri…

Întrebat fiind “De ce mai credem în Dumnezeu dacă nu poate rezolva problema coronavirusului !?” dl. Mironov a răspuns categoric și fără nicio ezitare: “Nici Iehova, nici Dumnezeu, nici Alah și niciun alt dumnezeu nu a putut rezolva această problemă mondială iar acest fapt arată clar și fără nicio îndoială umilința totală și falimentul tuturor religiilor pământului !” (domnia sa fiind un susținător vehement al existenței extratereștrilor și a lumilor paralele - un subiect de altfel interesant).

Afirmația mi-a dat de gândit… Recunosc, în prima fază am fost contrariat însă analizând puțin mi-am dat seama că pe undeva are dreptate! Există cu adevărat o umilință și un faliment evident și de necontestat însă acesta nu este al lui Dumnezeu … ci al nostru ! Noi ne-am bătut cu pumnul în piept și am defilat cu credința în stânga și în dreapta folosind-o de cele mai multe ori doar cu rol decorativ pentru interesele noastre meschine …

Când Domnul Isus a mers în Nazaret, orașul Său natal, spune Evanghelia după Marcu cap. 6:5 că “N-a putut să facă nicio minune acolo din pricina necredinței lor…” Un Dumnezeu Atotputernic și totuși limitat în manifestarea puterii Sale din cauza îndoielii și necredinței oamenilor. Același lucru se întâmplă și acum. Faptele, trăirea și viața noastră sunt (pe zi ce trece tot mai) departe de ceea ce ar trebui să fie ori în acest context nu pot pune falimentul vieții mele de credință în seama lui Dumnezeu făcându-L neputincios sau…inexistent !


Doar o credință autentică, sinceră și smerită, poate declanșa manifestarea supranaturală a puterii lui Dumnezeu determinându-L să intervină ! Orice altceva … este doar fariseism religios ! Și cam asta trăim azi !


În cartea “Ei sunt aici” a lui Timothy Good, autorul susține faptul că, citez “În urmă cu aproximativ 2.000 de ani am creat o ființă prin inginerie genetică, am trimis-o pe pământ și am implantat-o în pântecul uman învățând lumea prin ea despre evoluție și non-violență. I-am dat numele Isus !!!”

Dacă lumea SF implicit oamenii de știință, nu cred în existența unui Dumnezeu Unic, Creator și Atotputernic, de ce totuși unii cercetători și scriitori SF afirmă că “Civilizațiile extraterestre L-au creat pe Isus și tot ele au creat și omul !?” Același Timothy Good afirma în cartea sa că “omul este asemeni unui container de gunoi…” ori în cultura iudeo-creștină despre om se spune explicit că este “coroana creației lui Dumnezeu” în el fiind pus chipul lui Dumnezeu ! Ceva nu se leagă… La fel cum nu se leagă multe cu apariția acestui virus… Dar nu e treaba noastră. Treaba noastră este să trăim cu adevărat ceea ce pretindem altora că trebuie trăit ! Abia atunci Dumnezeu va lucra ! Domnul să ne ajute !

Închei cu câteva versete relevante:

Isaia 46:5 Cu cine Mă veţi pune alături ca să Mă asemănaţi? Cu cine Mă veţi asemăna şi Mă veţi potrivi?

Isaia 45:5-7 Eu sînt Domnul şi nu mai este altul, afară de Mine nu este Dumnezeu... Să se ştie, de la răsăritul soarelui pînă la apusul soarelui, că afară de Mine nu este Dumnezeu: Eu sînt Domnul, şi nu este altul. Eu întocmesc lumina şi fac întunerecul, Eu dau propăşirea şi aduc restriştea, Eu, Domnul, fac toate aceste lucruri…

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.