Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

VINERI 14 Ianuarie 2022 - DOAMNE, SPUNE-MI CE SĂ FAC ÎN NECAZ?

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DE CE S-A ÎNTRUPAT ISUS!

26 Decembrie 2021

christian 24 octombrie

De ce l-a trimis Dumnezeu pe Isus într-o natură asemănătoare cu cea a păcatului ? Să sufere, să-I fie foame și sete ba chiar … să moară ?

Viața lui Isus este modelul pentru trăirea noastră.

  • Ca om, a suportat greutățile vieții și ne-a dat exemplu din propria experiență – a fost neînțeles, ispitit, înfometat, îndurerat…
  • Ca Dumnezeu, El ne oferă puterea de a urma exemplul Său.

 

EDITORIAL

DRUMUL CĂTRE RAI!

drumul catre RaiFragment din textul “Basmul din Carpaţi”, publicat în cartea lui Dan Puric, “despre Omul Frumos"

Se spune că odată, într-un sat, un copil, într-o noapte, a visat Raiul. “Mamă! Mamă! Unde e Raiul?”,  a întrebat copilul nerăbdător, a doua zi de dimineaţă, de cum se trezi. Dar mama, biata mamă, n-avea timp. Avea atâta treabă în gospodărie! Şi-atunci, s-a dus la tata, să-l întrebe. “Nu ştiu…, caută-l singur”, îi spuse acesta obosit şi se apucă mai departe de muncă.. “Unde? Unde e Raiul?” , îi întrebă copilul, aproape plângând, pe oamenii din sat.. Dar oamenii nu aveau timp de el, erau grăbiţi.. “Ce lume urâtă…”, îşi spuse pentru sine puştiul.

Ca să-l găseşti, trebuie să părăseşti satul acesta…, se-auzi glasul unui bătrân, ce-l privea demult. “Şi acolo, în pustie, după ce ai să mergi cale de o zi, ai să găseşti un om singur, ce stă într-o colibă. El o să-ţi spună unde este Raiul.”

citeşte întregul articol...

A fost un timp în care din alimentația noastră a lipsit cartoful. Ne aflăm în anul 1785. Antoine-Augustin PARMENTIER, ofițer cu vocație de chimist și botanist, îl convinge pe regele francez Ludovic al XVI-lea să încurajeze, la nivelul întregii Franțe, cultivarea unei legume noi și ciudate aduse în Europa tocmai din Lumea Nouă: cartoful. Scopul era ambițios: eradicarea foametei.

Într-adevăr, cartoful, leguma nepretențioasă, putea fi cultivat relativ ușor și avea o producție mare. Însuși Parmentier a supraviețuit foametei folosind cartoful, în perioadele sale de prizonierat. Pe atunci nu existau trusturi mass-media și nici trusturi alimentare. Exista regele. Și cu toate că acesta și-a dat tot sprijinul ideii lui PARMENTIER, țaranul francez a rămas sceptic față de noua legumă și nu a preluat-o.

Parmentier, om inventiv, s-a gândit imediat la soluție: a cultivat câțiva acri buni de cartofi pe domeniile regale la care a pus o pază strașnică. Cultura păzită cu strășnicie a trezit, instantaneu, curiozitatea și interesul “opiniei publice”, a nobililor, fermierilor și țăranilor: ceva atât de bine păzit trebuie să aibă o mare valoare… Parmentier dispune într-o bună zi ca trupele de pază să își ia liber. Așa cum preconiza, fermierii vecini au dat buzna și au furat leguma. Și așa a început povestea cartofului în Franța …

Inteligentă acțiune de manipulare și marketing… Scopul era unul bun: răspândirea unei legume esențiale în alimentația păturilor sărace. Să reținem însă inteligența tactică a lui Parmentier: crearea iluziei că deține un bun extrem de valoros și rar, însușirea lui fiind echivalent cu o lovitură de zile mari care nu trebuie, sub niciun chip, ratată.

Există, similar tiparului lui Parmentier, tot felul de tehnici de manipulare prin care poți să obții ceea ce-ți dorești … În cazul de față, ideea este una simplă (enervantă însă frecvența utilizării ei – dar dacă ține…!!!): creezi o problemă, iar mai apoi oferi soluția …

Această metodă se mai numește și “problemă- reacție- soluție”. Se crează o anumită problemă, miza căreia este să producă o anumită reacție/emoție în rândul populației în așa fel încât populația (!!!) să ceară luarea unor măsuri necesare din partea celor aflați la conducere.

Template-ul manipulării este simplu:

• falsificarea datelor realității de un grup de “experți”;
• preluarea temei de către guvernele și liderii mondiali;
• perpetuarea zgomotoasă (și monstruoasă) a temei de către mass-media (cu isteria de rigoare + exploatarea oamenilor de către comercianți).
• Iar apoi… soluția salvatoare!

Așteptăm vaccinul salvator (sau pastila) care va rezolva ”problema” virusului (efectele reale, probabil, vor fi știute doar de ”producători”) Pentru sănătatea dvs. evitați... canalele de știri! (și măștile vândute la suprapreț de EMAG!)

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.