Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

VINERI 14 Ianuarie 2022 - DOAMNE, SPUNE-MI CE SĂ FAC ÎN NECAZ?

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DE CE S-A ÎNTRUPAT ISUS!

26 Decembrie 2021

christian 24 octombrie

De ce l-a trimis Dumnezeu pe Isus într-o natură asemănătoare cu cea a păcatului ? Să sufere, să-I fie foame și sete ba chiar … să moară ?

Viața lui Isus este modelul pentru trăirea noastră.

  • Ca om, a suportat greutățile vieții și ne-a dat exemplu din propria experiență – a fost neînțeles, ispitit, înfometat, îndurerat…
  • Ca Dumnezeu, El ne oferă puterea de a urma exemplul Său.

 

EDITORIAL

DRUMUL CĂTRE RAI!

drumul catre RaiFragment din textul “Basmul din Carpaţi”, publicat în cartea lui Dan Puric, “despre Omul Frumos"

Se spune că odată, într-un sat, un copil, într-o noapte, a visat Raiul. “Mamă! Mamă! Unde e Raiul?”,  a întrebat copilul nerăbdător, a doua zi de dimineaţă, de cum se trezi. Dar mama, biata mamă, n-avea timp. Avea atâta treabă în gospodărie! Şi-atunci, s-a dus la tata, să-l întrebe. “Nu ştiu…, caută-l singur”, îi spuse acesta obosit şi se apucă mai departe de muncă.. “Unde? Unde e Raiul?” , îi întrebă copilul, aproape plângând, pe oamenii din sat.. Dar oamenii nu aveau timp de el, erau grăbiţi.. “Ce lume urâtă…”, îşi spuse pentru sine puştiul.

Ca să-l găseşti, trebuie să părăseşti satul acesta…, se-auzi glasul unui bătrân, ce-l privea demult. “Şi acolo, în pustie, după ce ai să mergi cale de o zi, ai să găseşti un om singur, ce stă într-o colibă. El o să-ţi spună unde este Raiul.”

citeşte întregul articol...

Marcu 4:37-41  S-a stârnit o mare furtună de vânt, care arunca valurile în corabie, aşa că aproape se umplea corabia. Şi El dormea la cârmă pe căpătâi. Ucenicii L-au deşteptat şi I-au zis: „Învăţătorule, nu-Ţi pasă că pierim?” El s-a sculat, a certat vântul şi a zis mării: „Taci! Fără gură!” Vântul a stat, şi s-a făcut o linişte mare. Apoi le-a zis: „Pentru ce sunteţi aşa de fricoşi? Tot n-aveţi credinţă?” I-a apucat o mare frică, şi ziceau unii către alţii: „Cine este acesta de Îl ascultă chiar şi vântul şi marea?”

Frica este unul din sentimentele comune experimentate de orice om. Unii se tem de înălțime, alții de întuneric în timp ce altora le este frică până și de umbra lor… Cea mai puternică însă, rămâne frica de moarte.

O femeie pe nume Sara Winchester, a moștenit o avere de peste 20 mil. dolari în urma decesului soțului ei, Wiliam. S-a mutat în San Jose, California, unde și-a cumpărat un conac neterminat. Fiind adeptă a spiritismului și fiindu-i foare frică de moarte, a chemat un medium prin care a vrut să-și contacteze soțul decedat. Mediumul i-a spus: ”Cât timp vei construi casa pe care ai cumpărat-o, nu vei muri!

L-a crezut si s-a apucat să extindă conacul care avea deja 17 camere. Proiectul a durat până în ziua în care ea a murit, la vârsta de 85 de ani. Costul lucrărilor s-au ridicat la 5 mil. dolari. Conacul are 150 camere, 13 băi, 2.000 de uși, 47 șeminee și peste 10.000 de ferestre și este în prezent o atracție turistică a zonei. La moartea Sarei, aceasta a lăsat în urmă suficiente materiale încât lucrările ar mai fi putut continua încă … 80 de ani !

În pasajul menționat observăm cum o furtună puternică îi sperie de moarte pe ucenici. Ulterior intervenției supranaturale a Domnului Isus, frica de furtună este schimbată cu … frica de Domnul!

”I-a apucat o mare frică şi ziceau unii către alţii: „Cine este acesta de Îl ascultă chiar şi vântul şi marea?”

Trăim vremuri tulburi în care frica de îmbolnăvire și chiar de moarte este exploatată din plin de către guverne prin mass-media. Când această frică însă, va fi înlocuită cu frica de Domnul, atunci credinciosul se poate considera învingător! Biruința și speranța creștinului constă în faptul că Isus a învins moartea prin înviere și prin El, și noi suntem învingători. Când frica de moarte îmi paralizează ființa și voința făcându-mă să abdic de la principiile Scripturilor, atunci voi face tot ceea ce mi se cere pentru a-mi scăpa viața. Când însă ajung la nivelul maturității spirituale în care îmi doresc mai mult cerul decât acest pământ, atunci afirm ceea ce spuneau fiii lui Core în Psalmul 73:26 ”Carnea şi inima pot să mi se prăpădească: fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.”

Nu te teme, omule, de nimic! Dar dacă totuși, vrei să te temi de ceva, atunci … TEME-TE DE DOMNUL și nu te vei mai teme de nimic altceva!

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.