Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

VINERI 14 Ianuarie 2022 - DOAMNE, SPUNE-MI CE SĂ FAC ÎN NECAZ?

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DE CE S-A ÎNTRUPAT ISUS!

26 Decembrie 2021

christian 24 octombrie

De ce l-a trimis Dumnezeu pe Isus într-o natură asemănătoare cu cea a păcatului ? Să sufere, să-I fie foame și sete ba chiar … să moară ?

Viața lui Isus este modelul pentru trăirea noastră.

  • Ca om, a suportat greutățile vieții și ne-a dat exemplu din propria experiență – a fost neînțeles, ispitit, înfometat, îndurerat…
  • Ca Dumnezeu, El ne oferă puterea de a urma exemplul Său.

 

EDITORIAL

DRUMUL CĂTRE RAI!

drumul catre RaiFragment din textul “Basmul din Carpaţi”, publicat în cartea lui Dan Puric, “despre Omul Frumos"

Se spune că odată, într-un sat, un copil, într-o noapte, a visat Raiul. “Mamă! Mamă! Unde e Raiul?”,  a întrebat copilul nerăbdător, a doua zi de dimineaţă, de cum se trezi. Dar mama, biata mamă, n-avea timp. Avea atâta treabă în gospodărie! Şi-atunci, s-a dus la tata, să-l întrebe. “Nu ştiu…, caută-l singur”, îi spuse acesta obosit şi se apucă mai departe de muncă.. “Unde? Unde e Raiul?” , îi întrebă copilul, aproape plângând, pe oamenii din sat.. Dar oamenii nu aveau timp de el, erau grăbiţi.. “Ce lume urâtă…”, îşi spuse pentru sine puştiul.

Ca să-l găseşti, trebuie să părăseşti satul acesta…, se-auzi glasul unui bătrân, ce-l privea demult. “Şi acolo, în pustie, după ce ai să mergi cale de o zi, ai să găseşti un om singur, ce stă într-o colibă. El o să-ţi spună unde este Raiul.”

citeşte întregul articol...

În urmă cu aproximativ 10 ani, aflându-ne la un timp de rugăciune, a venit un cuvânt profetic printr-un om al lui Dumnezeu și i-a spus soției mele așa: "Îți cunosc dorința inimii iar rugăciunile tale au fost ascultate. Vei avea un copil ... dar vei trece prin încercări mari. Să vii înaintea Mea precum Estera și Eu voi da izbăvirea ..." Ne doream un copil și am înteles că Domnul ni-l va da ... însă n-am înțeles (atunci) care era legătura cu ... Estera!

S-a născut Teodora într-o condiție incompatibilă cu viața. Din cauza diagnosticului era condamnată la moarte mai înainte de a fi trăit. Ca orice părinte ce-și iubește copilul, am postit, ne-am rugat, am cerut mila și îndurarea Domnului iar Dumnezeu nu a întârziat să răspundă (după planul Lui). În ianuarie 2012 Teodora a fost supusă la cinci intervenții chirurgicale dintre care două pe cord deschis și în felul acesta pericolul iminent de moarte a fost înlăturat.

După 3 luni de spitalizare, la începutul lunii martie, de Purim, am externat-o și am venit cu ea acasă. Am înțeles atunci ceea ce a vrut să ne spună Domnul prin legătura cuvântului profetic cu Estera. Viza natura încercărilor prin care aveam să trecem. Precum poporul evreu care fusese dat la moarte dar pentru care a mijlocit împărăteasa Estera și a fost salvat, și pentru Teo trebuia să mijlocim și să luptăm din cauza condamnării ... date de trisomia 18, Hamanul nostru !

Purimul este, alături de Hanuka, una dintre sărbătorile Domnului nemenționate în Levitic cap.23 însă este așteptată și celebrată cu atâta interes și fast de către evreii de pretutindeni. De Purim, evreii și-au trimis daruri unii altora, de bucurie că au fost izbăviți. De Purim, și nouă Dumnezeu ne-a trimis un dar: pe Teodora (darul lui Dumnezeu)

În această sărbătoare evreii mănâncă humentash - o prăjitură foarte bună. Consider că izbăvirea de la moarte a Teodorei este darul prețios al lui Dumnezeu iar Teodora este ... humentash-ul nostru 🙂

Hag Purim Sameach!

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.