Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

VINERI 14 Ianuarie 2022 - DOAMNE, SPUNE-MI CE SĂ FAC ÎN NECAZ?

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DE CE S-A ÎNTRUPAT ISUS!

26 Decembrie 2021

christian 24 octombrie

De ce l-a trimis Dumnezeu pe Isus într-o natură asemănătoare cu cea a păcatului ? Să sufere, să-I fie foame și sete ba chiar … să moară ?

Viața lui Isus este modelul pentru trăirea noastră.

  • Ca om, a suportat greutățile vieții și ne-a dat exemplu din propria experiență – a fost neînțeles, ispitit, înfometat, îndurerat…
  • Ca Dumnezeu, El ne oferă puterea de a urma exemplul Său.

 

EDITORIAL

DRUMUL CĂTRE RAI!

drumul catre RaiFragment din textul “Basmul din Carpaţi”, publicat în cartea lui Dan Puric, “despre Omul Frumos"

Se spune că odată, într-un sat, un copil, într-o noapte, a visat Raiul. “Mamă! Mamă! Unde e Raiul?”,  a întrebat copilul nerăbdător, a doua zi de dimineaţă, de cum se trezi. Dar mama, biata mamă, n-avea timp. Avea atâta treabă în gospodărie! Şi-atunci, s-a dus la tata, să-l întrebe. “Nu ştiu…, caută-l singur”, îi spuse acesta obosit şi se apucă mai departe de muncă.. “Unde? Unde e Raiul?” , îi întrebă copilul, aproape plângând, pe oamenii din sat.. Dar oamenii nu aveau timp de el, erau grăbiţi.. “Ce lume urâtă…”, îşi spuse pentru sine puştiul.

Ca să-l găseşti, trebuie să părăseşti satul acesta…, se-auzi glasul unui bătrân, ce-l privea demult. “Şi acolo, în pustie, după ce ai să mergi cale de o zi, ai să găseşti un om singur, ce stă într-o colibă. El o să-ţi spună unde este Raiul.”

citeşte întregul articol...

Isaia 1:16-18 "SPĂLAȚI-VĂ şi curăţiţi-vă ! Luaţi dinaintea ochilor Mei faptele rele pe cari le-aţi făcut ! ÎNCETAȚI să mai faceţi răul ! ÎNVĂȚAȚI-VĂ să faceţi binele, CĂUTAȚI dreptatea, OCROTIȚI pe cel asuprit, faceţi DREPTATE orfanului, apăraţi pe văduvă ! VENIȚI totuş să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna."

De multe ori ne dorim ca lumea în care trăim să fie mai bună, sensibilă și de ce nu, mai frumoasă. Îl acuzăm pe Dumnezeu spunând "de ce nu intervine când răul se manifestă..." "unde este El când ..." prin aceasta sugerând lui Dumnezeu că ... El trebuie să schimbe ceva !

Spălați-vă / Încetați / Învățați / Căutați / Ocrotiți / Veniți ... sunt lucruri care au de-a face cu schimbarea noastră și nu cu a Lui. El ne-a pus la dispoziție, prin jertfa Fiului Său, toate resursele și puterea de care avem nevoie pentru schimbare. În ipocrizia noastră însă, vedem necesitatea schimbării doar în semen, ba chiar în Dumnezeu ... dar nicidecum în noi înșine ! L-am întărâtat la mânie, i-am pus dragostea și îndelunga răbdare la încercare prin faptele noastre; ne-a disciplinat și readus pe calea Lui în speranța că vom rămâne acolo și ne vom schimba dar noi tot înspre rău ne-am îndreptat !

Spălați-vă haina sufletului murdărită de orgolii, mândrie, egoism și ipocrizie, Încetați să mai judecați, să bârfiți și să vă urâți unii pe alții, Învățați-vă să faceți bine (chiar și celor care nu merită), Căutați mai întâi Împărăția și Lumina Lui ...... atunci veți vedea în comunitatea, societatea, ba chiar în lumea întreagă, schimbarea pe care v-o doriți !


Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când nu schimbi ceea ce faci în fiecare zi. (Mike Murdoch)

O problema nu poate fi rezolvată cu aceeași gândire care a generat-o. (Einstein)

Schimbarea se întâmplă când durerea de a rămâne la fel este mai mare decât durerea schimbării. (Tony Robbins)

Viața te vrea învingător. Nu-ți mai sta în cale. (Robin Sharma)


 

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.