Print

Componenta BKB

in BKB
17. 05. 16
posted by: Super User

INSTRUMENTISTI

BOGDAN LIFSIN - DIRIJOR, PIAN & ACORDEON

Pianist și acordeonist, Bogdan Lifșin este însuflețitul dirijor și coordonator muzical al BKB, având o activitate îndelungată, bogată și de succes în cadrul C.E.B. Este și dirijorul Corului Hazamir al comunității precum și profesor de muzică la Colegiul Lauder Reut.

RODICA DOIJA - VIOARA & VOCAL

Rodica Doija maestra violonistă a trupei, este o pasionată a muzicii yiddish dar și a muzicii folclorice rusești deopotrivă, încântând publicul cu talentul său.

SERGIU MARIN - VIOLONCEL & CHITARA BAS

Sergiu Marin este deosebit de apreciat atât ca violoncelist și chitarist, captivând publicul cu abilitățile sale melodico-ritmice.

SORIN DOBROTA - SAXOFON & CLARINET

Sorin Dobrotă este un excelent virtuoz al clarinetului și al saxofonului, ale cărui solo-uri sunt de fiecare dată aplaudate.

CHRISTIAN DRAGOMIR - DRUMS & PERCUTION

Christian Dragomir este un percuționist remarcabil, cu un simț artistic deosebit, însuflețit de pasiunea pentru muzica klezmer.

VOCAL:

CARMEN HANNAH IOVITU

Solista Carmen Iovițu este o prezență scenică deosebită și cu un amplu registru vocal, cucerind mereu auditoriul cu piese de succes din repertoriul arhicunoscut al muzicii klezmer.

GENI BRENDA - VOCAL

Solista Geni Brenda, actriță a Teatrului Evreiesc de Stat din București, este o voce plină de entuziasm, ce creează momente magice si emoționante deopotrivă, fiind o maestră a repertoriului yiddish.

ARABELA NEAZI - VOCAL

Your text...

MANAGER & COORDONATOR PROGRAME ARTISTICE: SILVIAN HORN

Silvian Horn, unul dintre tinerii lideri ai Comunității Evreilor București este inițiatorul trupei BKB, organizatorul și coordonatorul logistic al tuturor evenimentelor trupei, un adevărat înger păzitor al trupei.

INVITAT SPECIAL AL BUCHAREST KLEZMER BAND IN CONCERTE, O ACTRITA CE NU MAI ARE NEVOIE DE NICIO PREZENTARE:

maia morgenstern 2MAIA MORGENSTERN

 

 

 

Created: 18 May 2017

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !