Print

Vă dorim La mulţi ani !

in Christian Dragomir

familia dragomir urare 2013Cu ocazia Noului An, vrem în primul rând să vă mulțumim tuturor acelora dintre voi care ne-ați fost alături pe tot parcursul anului ce a trecut, pentru rugăciunile înalțate către Domnul pentru noi și în mod special pentru Teodora, pentru încurajări și gânduri bune. Vă dorim ca pe tot parcursul anului 2013, binecuvântarile lui Dumnezeu să vă însoțească, să aveți parte de bucurie și împlinire, de propășire spirituală și mai ales de sănătate.

Dacă unora dintre voi, acest an le rezervă încercări și dificultați, mă rog Domnului ca El să vă îmbrace cu putere de sus dându-vă biruință în Numele Lui și ajutându-vă să depășiți orice obstacol. Porniți pe drumul acestui an înarmați cu acest gând: cu Isus toate lucrurile sunt posibile !

Fie ca 2013, să fie pentru fiecare dintre voi un an al rodirii, al umplerii cu Duhul Sfânt și al maturizării spirituale.

 Prea iubiților, vă doresc în acest an ca toate lucrurile să vă meargă bine, şi sănătatea voastră, spirituală dar și fizică, să sporească ...  (parafrazare 3 Ioan 1:2 )

Christian, Corina şi Teodora Dragomir vă urează LA MULŢI ANI !

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !