christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_bkb01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Vă dorim La mulţi ani !

in Christian Dragomir

familia dragomir urare 2013Cu ocazia Noului An, vrem în primul rând să vă mulțumim tuturor acelora dintre voi care ne-ați fost alături pe tot parcursul anului ce a trecut, pentru rugăciunile înalțate către Domnul pentru noi și în mod special pentru Teodora, pentru încurajări și gânduri bune. Vă dorim ca pe tot parcursul anului 2013, binecuvântarile lui Dumnezeu să vă însoțească, să aveți parte de bucurie și împlinire, de propășire spirituală și mai ales de sănătate.

Dacă unora dintre voi, acest an le rezervă încercări și dificultați, mă rog Domnului ca El să vă îmbrace cu putere de sus dându-vă biruință în Numele Lui și ajutându-vă să depășiți orice obstacol. Porniți pe drumul acestui an înarmați cu acest gând: cu Isus toate lucrurile sunt posibile !

Fie ca 2013, să fie pentru fiecare dintre voi un an al rodirii, al umplerii cu Duhul Sfânt și al maturizării spirituale.

 Prea iubiților, vă doresc în acest an ca toate lucrurile să vă meargă bine, şi sănătatea voastră, spirituală dar și fizică, să sporească ...  (parafrazare 3 Ioan 1:2 )

Christian, Corina şi Teodora Dragomir vă urează LA MULŢI ANI !

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !