christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_chris01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

De 14 ani împreună

in Christian Dragomir

chris si corina 0221 august 1999. In urma cu 14 ani, intr-o sambata insorita de vara, am ales sa spunem DA in fata starii civile (20 august) dar mai ales in fata lui Dumnezeu (21 august). Nu stiu cum au trecut 14 ani dar uitandu-ma in urma pot spune ca vad mana Lui care a fost cu noi si ne-a calauzit in totul si in toate. Au fost momente de bucurie insa au fost si momente de cumpana si de grea incercare. Ziua aceea a fost una insorita insa, spre seara, s-a pornit o furtuna puternica si a plouat foarte mult ... Asa a inceput si casnicia noastra; cu bucurie, entuziasm si planuri de viitor. Dupa 11 ani, o furtuna puternica s-a abatut asupra noastra. Daca tornadelor si uraganelor din Statele Unite li se dau nume precum Katrina si altele de genul acesta, la noi furtuna a avut alt nume: "trisomia 18..."

Am invatat impreuna cum sa trecem prin aceasta furtuna fara sa ne afecteze prea mult si fara sa suferim pagube prea mari; am invatat ca dincolo de orice obstacol care il intampini in viata de fapt se ascunde o noua provocare a credintei, un nou pisc spiritual care asteapta sa fie atins. Am invatat ca daca vrei sa realizezi ceva in viata trebuie sa stii ce inseamna "ïmpreuna"... Am invatat ca Singurul care poate da sens vietii, care poate implini cu adevarat si care poate ajuta si in vreme buna dar mai ales in vreme rea, este Isus Christos. Nu stiu ce ne rezerva viitorul insa ma bazez pe Cuvantul Lui care spune: "Te iubesc cu o iubire vesnica, de aceea iti pastrez bunatatea Mea..." Ieremia 31:3

Mai jos puteti vedea cateva poze de atunci. Schimbarile de fizionomie sunt vizibile. (sunt totusi 14 ani :)

chris si corina 01  chris si corina 02  grupul ierusalim la nunta 03 

 

christian la nunta 04Cam asta am facut eu la nunta, alaturi, dupa cum puteti vedea mai sus, de Grupul Ierusalim.

 

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !