christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_family01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Ceea ce face diferenta !

in Christian Dragomir

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă, banală..."junghiaţi un miel.....iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei".

Pesah introDumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit.

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot. "Suntem atât de puternici încât nimeni și nimic nu ne mai poate atinge." și-au spus probabil egiptenii.

Și totuși...avertismentul s-a concretizat în acea noapte a necredinței egiptene. Evreii și-au jertfit mielul de fiecare familie însă jertfirea ar fi fost în zadar dacă nu se ungeau și uşiorii casei cu sânge...

Uitându-ne la istorisirea biblică suntem tentați să credem că diferența a fost făcută de naționalitate (evreu sau egiptean), de sclav sau stăpân, de bun sau rău....Diferența însă dintre viață și moarte a fost făcută de un singur element: sângele mielului.

Și de mii de ani diferența o face același element. De aceea nu te poți făli cu spița de neam, nici cu apartenența religioasă și nici cu...neprihănirea ta. Evreu sau egiptean, creștin sau necreştin, diferența o face sângele Mielului. Și pentru ca această diferență să devină o realitate văzută de toți, trebuie să-ți însuşeşti acest sânge și să-ți pui ființa la adăpostul lui. Doar tu poți face lucrul acesta și nimeni altul în locul tău.

Jertfa a fost adusă însă nu poate deveni eficientă în dreptul tău până "nu-ți ungi întreaga ființă" cu acest sânge. De aceea Pesach-ul înseamnă "ieșire". Sângele Mielului te scoate din moarte și te duce la viață; te scoate din robie și te face liber; te scoate din boală și neputință și-ți dă vindecarea; te scoate de sub blestem și-ți dă binecuvântarea!

Hag Pesach Sameach! Paște binecuvântat, la adăpostul sângelui Mielului care a fost înjunghiat, dar care este Viu în vecii vecilor !

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !