christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_chris.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Despre culori ... asa inofensiv!

in Christian Dragomir

Constat cu mirare și mâhnire deopotrivă, în scurtul timp pe care îl petrec pe facebook, cum au ajuns unii “experți în culori”. Nu aș avea reacția asta dacă i-aș întâlni în alt mediu decât cel evanghelic.

De la cel mai mic și până la “liderul spiritual” (am pus “ ca să nu fie confundat cu adevăratul lider spiritual) toți știu care este … semnificația culorilor.

Unii susțin că roșul este ciumă; alții că nu a fost dar că a devenit o ciumă. O categorie cu un IQ mai ridicat susține că cea mai bună combinație de culori posibilă, plăcută ochiului și benefică tuturor ar fi galben-albastru însă nici ei nu sunt ferm convinși de asta și din acest motiv nu pot convinge pe nimeni. Nostalgicii vin și spun că totuși, cea mai frumoasă este culoarea portocalie doar că ea, din păcate, s-a deteriorat în timp (deh, dacă nu a fost spălată cu Persil, nu și-a păstrat culoarea) și nu știu prin ce minune a devenit și galben-albastru dar și verde-albastru deopotrivă, amețind pe toată lumea cu aceste derivații.

Mi-e teamă, dragi “experți” ai culorilor, că de fapt vedeți doar în alb și negru, și pretindeți că vedeți … color. Și n-ar fi nici asta o problemă, în fond atât albul cât și negrul sunt tot culori nu?! Aveti grijă însă, să nu ajungeți să vedeți doar … negru în fața ochilor!

Am doar o singură întrebare pentru voi: Ce culoare are … dragostea?!

Christian Dragomir
P.S. Orice asemănare cu realitatea este pură intenție!

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !