christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_chris01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Te-am iertat, dragul meu frate !

in Christian Dragomir

forgivePreluarea partiala sau integrala a articolului pe orice site sau retea de socializare, fara acceptul autorului, este interzisa !

Efeseni 4:32  “… fiţi buni unii cu alţii, miloşi, şi iertaţi-vă unul pe altul, cum v-a iertat şi Dumnezeu pe voi în Hristos.”

Coloseni 3:13  “Îngăduiţi-vă unii pe alţii, şi, dacă unul are pricină să se plângă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi.”

La fel ca celelalte virtuţi creştine precum iubirea, bunătatea, răbdarea, iertarea este un atribut ce nu are origini pământeşti. Ea vine de sus din ceruri, de la Dumnezeu ! Iniţiatorul iertării este însuşi Domnul ! Însuşirea iertării este o alegere de aceea Apostolul Pavel îi îndeamnă pe credincioşi “iertaţi-vă unii pe altii…” parafrazând “alegeţi să vă iertaţi…” pentru că iertarea şi restaurarea relaţiilor dintre voi ţine de alegerea voastră !

Romani 12:18  “…întrucît atîrnă de voi, trăiţi în pace cu toţi oamenii.”

Nu-i uşor să ierţi pe cel care ţi-a gresit, pe cel care ţi-a adus un prejudiciu, pe cel care te-a trădat, te-a minţit, pe cel din cauza căruia poate ai avut de suferit … însă avem obligaţia creştină, ca şi copii ai lui Dumnezeu să “iertăm greşiţilor noştri” dacă vrem şi noi la rândul nostru să fim iertaţi de Tatăl nostru care este în ceruri.

De-a lungul vieţii creştine am avut multe momente în care a trebuit să fac această dificilă alegere a iertării. Am ales să iert atunci când medicul nu a mai vrut să facă nimic pentru fetiţa mea, Teodora, şi mai mult s-a opus ca ea să fie operată pe motiv că…oricum nu are nicio şansă la viaţă. Am iertat din toată inima şi am mers mai departe. Liber şi curat în suflet !

Ulterior am aflat unele lucruri care de fapt, fac obiectul acestui articol. Au existat persoane care, profitând de situaţia prin care treceam cu Teo, au strâns/primit bani pentru ea … bani care n-au mai ajuns niciodată unde trebuiau să ajungă! Mi-a fost semnalat la vremea respectivă fenomenul însă am refuzat să cred că cineva poate coborî atât de jos încât să profite de necazul şi nenorocirea aproapelui ! Dar viaţa…bate filmul ! Am fost sunat la un moment dat de o persoană să mă întrebe cum se simte Teo iar la finalul conversaţiei mi-a spus că “le pare rău însă nu au putut face mai mult financiar…” ! Am întrebat despre ce ajutor financiar este vorba şi am aflat că cineva primise bani să-i aducă Teodorei însă aceştia…s-au pierdut pe drum ! Am postat atunci articolul “Avertizare donaţii Teodora” (scris în 04.11.2013 – articol pe care chiar vă invit să-l citiţi) avertizând comunităţile că există mai multe persoane care s-au dedat la înşelătorii de genul acesta pretinzând că ne cunosc şi că strâng donaţii pentru Teo în numele nostru.

Recent am aflat că una dintre aceste persoane care a recurs la astfel de practici neortodoxe este şi un slujitor al amvonului ! Numele nu are relevanţă ! Vreau doar să-ţi spun ţie, dragul meu frate, că nu pe mine m-ai furat. Eu oricum nu am avut nimic deci nu am pierdut nimic. Te-ai furat însă şi te-ai minţit pe tine însuţi ! Asta a fost alegerea ta. Azi, când ştiu, fac şi eu o alegere: să te iert şi să te asigur de toată dragostea cu care m-a iubit pe mine Domnul Isus ! Şi dacă un om păcătos ca mine te poate ierta şi iubi, imaginează-ţi cum te iubeşte şi te iartă Dumnezeu ! Încă te mai poţi schimba ! Încă mai este har ! Îţi las în încheiere, cu dragoste si responsabilitate, acest verset:

3 Ioan 1:11  “Prea iubitule, nu urma răul, ci binele. Cine face binele, este din Dumnezeu: cine face răul, n-a văzut pe Dumnezeu.”

Cei slabi nu pot niciodată să ierte deoarece iertarea este atributul celor puternici !

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !