christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_family01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Pe cruce, El se gandea la tine

in Christian Dragomir

pe cruceUn om statea de vorba cu Dumnezeu si i-a spus: “Doamne as vrea sa vad cum e Raiul si cum e Iadul”. Dumnezeu l-a condus pe om catre doua usi. A deschis una dintre ele iar omul a privit inlauntru. In mijlocul incaperii se afla o masa mare rotunda. Pe masa se afla un vas cu tocana, care mirosea foarte bine si care l-a facut pe om sa-i lase gura apa. Oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi.  Pareau a fi infometati. Tineau linguri cu manere foarte lungi care le erau legate de brate si astfel puteau ajunge la vas pentru a le umple cu tocana, dar din cauza manerelor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la gura lingurile pline. Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor. Atunci Dumnezeu i-a spus: “Acum ai vazut iadul”.

Au mers apoi catre cealalta camera si au deschis usa. Arata la fel ca prima. Se gasea acolo o masa mare rotunda cu un vas mare de tocana care iti lasa gura apa. Oamenii de la masa erau echipati cu acelasi gen de linguri, dar acestia pareau bine hraniti si durdulii, radeau si vorbeau intre ei. Omul a spus: “nu inteleg”. “Este foarte simplu” a raspuns Dumnezeu. “Este nevoie de abilitate si mai ales de dragoste. Acesti oameni sanatosi au invatat sa se hraneasca unul pe celalalt, in timp ce ceilalti se gandeau doar la ei insisi.”

Cand Isus a murit pe cruce, El se gandea la tine ...

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !