christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_family01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Christian Dragomir ordinat diacon

in Christian Dragomir

Duminica 19 iunie a avut loc serviciu special de ordinare in Biserica Penticostala “Vestea Buna” din Bucuresti. Intr-o atmosfera de sarbatoare, in prezenta Domnului, a intregii biserici si a pastorilor chemati pentru aceasta ocazie au fost investite in slujire inca trei persoane. Prin actul punerii mainilor si prin rugaciunea inaltata catre Dumnezeu, a fost investit in functia de pastor al bisericii Ciprian Terinte, fost presbiter pana in acel moment. De asemeni in functiile de diaconi au fost ordinati Robert Ivascu precum si Christian Dragomir.

Mesajele au fost aduse de catre urmatorii pastori: Rick Cunningham - Misionar si Membru fondator APME (Agentia Penticostala de Misiune), Corneliu Constantineanu (Rectorul Institutului Teologic Penticostal), Marcu Comarita (Pastorul Bisericii Betel-Bucuresti), Christian Roske si Emil Mestereaga (Pastorii Bisericii Vestea Buna-Bucuresti).

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !