christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_family01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Ingrijorarea,stresul si consecintele lor!

in Articole diverse

Un psiholog i-a învăţat pe cursantii lui despre “managementul” stresului. A luat un pahar cu apă şi s-a plimbat prin sală…în linişte. Toată lumea aştepta o întrebare de genul – paharul este pe jumătate plin sau pe jumătate gol?! La un moment dat s-a oprit, a ridicat paharul şi a întrebat: ” Cât de greu este acest pahar cu apă ? “ Miraţi, cursanţii au dat răspunsuri între 250 şi 500 ml.

paharulRăspunsul psihologului a fost următorul: Greutatea absolută nu contează. Contează cât timp îl vei ţine ridicat. Un minut – nicio problemă. O oră – o durere de braţ. O zi – îţi paralizează braţul.

În fiecare din aceste 3 cazuri, greutatea paharului nu se schimbă. Se schimbă doar timpul … şi cu cât e mai lung, cu atât devine mai greu. Stresul şi grijile din viaţă sunt asemenea paharului cu apă. Dacă te gândeşti puţin la ele …nu se întâmplă mare lucru. Dacă te gândeşti mai mult la ele…începe să te doară sufletul. Dacă te gândeşti tot timpul la ele – îţi paralizează mintea…şi nu mai poţi face nimic. De aceea este important să te eliberezi de stres. Când ajungi acasă…lasă-ţi grijile deoparte. Pune paharul jos !

Matei 6:34  Nu vă îngrijoraţi de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei.

Luca 12:22  Isus a zis ucenicilor săi: „De aceea vă spun: Nu vă îngrijoraţi, cu privire la viaţa voastră gândindu-vă ce veţi mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca.

1 Petru 5:7  Aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.

 

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !