Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DUHUL VIEȚII NOI!

13 Februarie 2022

christian 24 octombrie

Societatea, de-a lungul timpului, și-a dorit să facă oameni noi, re-educați în spiritul impus de cei aflați la guvernare. Școala și educația tind să formeze oameni noi. Religia, de cealaltă parte, încearcă și ea, pe diverse căi, să creeze oameni noi. Nici școala, nici educația – oricât de bună și recomandată ar fi –, nici vreo formă politică de guvernare și nici chiar religia, nu au reușit și nu vor reuși vreodată să creeze oameni noi. Unul singur în toata istoria lumii a avut curajul să spună:

”Iată, Eu fac toate lucrurile noi” și Acela este Dumnezeu!

Omul nou, transformat nu de societate sau de vreo doctrină bisericească ci de însuși Duhul lui Dumnezeu, are câteva caracteristici care sunt vizibile. Urmărind acest mesaj poți afla care sunt acele caracteristici ale unui om nou în care se manifestă Duhul vieții noi!

EDITORIAL

CEEA CE FACE DIFERENȚA!

pesah

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă..."junghiaţi un miel...iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei". Dumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit ...

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot

 citeşte întregul articol...

RECOMANDARE MUZICALĂ
RELAXING MUSIC & MEDITATION

by Christian Dragomir / Studio CD 2022

“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim. Conține piese al căror mesaj se îndreapta spre inimile ascultătorilor încurajându-le și dându-le speranță. Chiar dacă treci prin valea umbrei morții, mesajul Psalmului 23 este valabil și astăzi pentru cei ce se tem de Domnul și se încred în EL: ” Nu mă tem de niciun rău căci Tu ești cu mine…”

În încercările grele ale vieții, atunci ”Când suferi cumplit”, durerea te copleșește iar inima îți este zdrobită, mesajul de încurajare al Domnului este “Eu sunt cu tine…” de aceea te îndemn, ”Nu renunta” la luptă oricât de grea și imposibil de purtat îți pare. Ai fost creat să fii un învingător... și ești un învingător dacă te încrezi în El. ”Destinul tău” nu este în mâna lumii acesteia ci în mâna Lui. În jertfa de pe cruce a Domnului Isus, acolo unde au curs ”Șiroaie de sânge” pentru izbăvirea omenirii, se află iertarea, vindecarea și viața noastră. El este Suveran în ceruri și pe pământ. Dumnezeu domnește în veci de veci - ”Adonai Yimloch” - de aceea ”Îl laud din toată inima” pentru că deține controlul asupra oricărei situații din viața noastră.

Piesa ”Adonai” este un duet între Christian Dragomir și solista Ligia Bodea, un duet care aduce încântare și bucurie în suflet îndemnând la închinare.

Așa cum v-am obișnuit înca din primul album (Lângă Domnul, lângă Dumnezeu), am inserat și pe acest album citate și versete biblice menite să întărească mesajul cântărilor și implicit inima ascultătorului.

Nu lipsesc nici cântările evreiești. Probabil aceasta este noutatea adusă de acest album prin faptul că are în conținutul său și piese în română dar și în ebraică. Albumul se încheie cu o dorință pe care cred că o împărtășim cu toții: “Vreau să văd chipul Tău”. Este obiectivul nostru și cred că al tuturor celor care îL iubesc pe Domnul și așteaptă revenirea Lui.

1. Domnul este Păstorul meu
2. Kiko ahav Elohim
3. Adonai
4. Adonai Yimloch
5. Amen Amen
6. Nu renunța
7. Când suferi cumplit
8. Destinul meu
9. Te laud din toată inima
10. Tu n-ai nimic
11. Șiroaie de sânge
12. Vreau să văd chipul Tău

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.