Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DUHUL VIEȚII NOI!

13 Februarie 2022

christian 24 octombrie

Societatea, de-a lungul timpului, și-a dorit să facă oameni noi, re-educați în spiritul impus de cei aflați la guvernare. Școala și educația tind să formeze oameni noi. Religia, de cealaltă parte, încearcă și ea, pe diverse căi, să creeze oameni noi. Nici școala, nici educația – oricât de bună și recomandată ar fi –, nici vreo formă politică de guvernare și nici chiar religia, nu au reușit și nu vor reuși vreodată să creeze oameni noi. Unul singur în toata istoria lumii a avut curajul să spună:

”Iată, Eu fac toate lucrurile noi” și Acela este Dumnezeu!

Omul nou, transformat nu de societate sau de vreo doctrină bisericească ci de însuși Duhul lui Dumnezeu, are câteva caracteristici care sunt vizibile. Urmărind acest mesaj poți afla care sunt acele caracteristici ale unui om nou în care se manifestă Duhul vieții noi!

EDITORIAL

CEEA CE FACE DIFERENȚA!

pesah

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă..."junghiaţi un miel...iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei". Dumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit ...

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot

 citeşte întregul articol...

RECOMANDARE MUZICALĂ
RELAXING MUSIC & MEDITATION

by Christian Dragomir / Studio CD 2022

christian dragomirSHALOM

Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul personal. Aici vei găsi întreaga colecție muzicală înregistrată până acum. Proiectele personale, cele alături de Grupul Ierusalim, ultimele noutăți muzicale dar și articolele devoționale editate de mine alcătuiesc, sper eu cu folos, acest site! De asemenea poți urmări mesajele rostite în diferitele slujiri pe care le-am avut în diferite ocazii! Sper ca popasul tău pe site-ul chris-ierusalim.ro să fie unul benefic sufletului tău!

Îți mulțumesc pentru vizită!

CÂTEVA CEVA ... DESPRE MINE!

Deşi sunt o persoană relativ cunoscută, foarte puţini sunt aceia care îmi cunosc numele complet prin urmare permite-mi să mă prezint: mă numesc Maria-Dragomir Nicolae-Christian ...

 


christian copilM-am născut în Bucureşti, într-o zi de vineri, pe 05 decembrie 1975. Sunt căsătorit din august 1999 cu Corina şi împreună avem o frumoasă şi totodată o minune de fetiţă (la propriu dar şi la figurat) pe nume TEODORA. Mai multe detalii despre această minune (a noastră dar în mod special a lui DUMNEZEU) poţi citi pe site-ul www.LidiaTeodoraDragomir.ro

De profesie sunt muzician (însă nu-mi câştig existenţa din asta). Am studiat instrumentele de percuţie (tobe/secţie ritmică), canto (muzică uşoară) şi pian fapt care m-a motivat şi ajutat totodată să-mi fac un HOME STUDIO pentru a-mi orchestra singur compoziţiile!

În plan teologic sunt absolvent al Institutului Teologic Penticostal - Secţiunea Pastorală şi sunt ordinat DIACON în Biserica Vestea-Bună din Str. Popa Nan 106 acolo unde te aştept în fiecare duminică să ne închinăm împreună înaintea Domnului Isus!

 bkb in sala tronului  Christian Dragomir drums

 

De asemenea sunt membru al trupei Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din Romania, BUCHAREST KLEZMER BAND, acolo unde activez atât ca percuţionist cât şi ca pianist, şi alături de care am susţinut concerte în ţară dar şi în afara graniţelor pentru promovarea muzicii şi a valorilor culturii iudaice.

Colaborez cu orchestra Teatrului Evreiesc de Stat condusă de (prietenul meu de-o viaţă) Bogdan Lifşin şi oridecâteori am ocazia, alături de TES Orchestra, cu distinsa doamnă Maia Morgenstern.

Prin tot ceea ce fac, atât în plan muzical cât şi teologic, nu-mi doresc nimic altceva decât să fiu o binecuvântare pentru semenul meu împlinind prin aceasta, cerinţa Mântuitorului: "Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi!"

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.