Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DUHUL VIEȚII NOI!

13 Februarie 2022

christian 24 octombrie

Societatea, de-a lungul timpului, și-a dorit să facă oameni noi, re-educați în spiritul impus de cei aflați la guvernare. Școala și educația tind să formeze oameni noi. Religia, de cealaltă parte, încearcă și ea, pe diverse căi, să creeze oameni noi. Nici școala, nici educația – oricât de bună și recomandată ar fi –, nici vreo formă politică de guvernare și nici chiar religia, nu au reușit și nu vor reuși vreodată să creeze oameni noi. Unul singur în toata istoria lumii a avut curajul să spună:

”Iată, Eu fac toate lucrurile noi” și Acela este Dumnezeu!

Omul nou, transformat nu de societate sau de vreo doctrină bisericească ci de însuși Duhul lui Dumnezeu, are câteva caracteristici care sunt vizibile. Urmărind acest mesaj poți afla care sunt acele caracteristici ale unui om nou în care se manifestă Duhul vieții noi!

EDITORIAL

CEEA CE FACE DIFERENȚA!

pesah

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă..."junghiaţi un miel...iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei". Dumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit ...

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot

 citeşte întregul articol...

Nu scriu des. Poate dintr-un complex de inferioritate sau dintr-o părere mai bună despre semeni și mai puțin bună despre mine, prefer să citesc postările și articolele altora. Totuși, vreau să scriu câteva rânduri despre o afirmație făcută zilele acestea de un om inteligent pe care îl respect și căruia îi ascult cu plăcere, nu și cu acord total uneori, teoriile. Este vorba de domnul Alexandru Mironov care, invitat fiind la emisiunea jurnalistului Ion Cristoiu, a făcut o afirmație care m-a pus pe gânduri…

Întrebat fiind “De ce mai credem în Dumnezeu dacă nu poate rezolva problema coronavirusului !?” dl. Mironov a răspuns categoric și fără nicio ezitare: “Nici Iehova, nici Dumnezeu, nici Alah și niciun alt dumnezeu nu a putut rezolva această problemă mondială iar acest fapt arată clar și fără nicio îndoială umilința totală și falimentul tuturor religiilor pământului !” (domnia sa fiind un susținător vehement al existenței extratereștrilor și a lumilor paralele - un subiect de altfel interesant).

Afirmația mi-a dat de gândit… Recunosc, în prima fază am fost contrariat însă analizând puțin mi-am dat seama că pe undeva are dreptate! Există cu adevărat o umilință și un faliment evident și de necontestat însă acesta nu este al lui Dumnezeu … ci al nostru ! Noi ne-am bătut cu pumnul în piept și am defilat cu credința în stânga și în dreapta folosind-o de cele mai multe ori doar cu rol decorativ pentru interesele noastre meschine …

Când Domnul Isus a mers în Nazaret, orașul Său natal, spune Evanghelia după Marcu cap. 6:5 că “N-a putut să facă nicio minune acolo din pricina necredinței lor…” Un Dumnezeu Atotputernic și totuși limitat în manifestarea puterii Sale din cauza îndoielii și necredinței oamenilor. Același lucru se întâmplă și acum. Faptele, trăirea și viața noastră sunt (pe zi ce trece tot mai) departe de ceea ce ar trebui să fie ori în acest context nu pot pune falimentul vieții mele de credință în seama lui Dumnezeu făcându-L neputincios sau…inexistent !


Doar o credință autentică, sinceră și smerită, poate declanșa manifestarea supranaturală a puterii lui Dumnezeu determinându-L să intervină ! Orice altceva … este doar fariseism religios ! Și cam asta trăim azi !


În cartea “Ei sunt aici” a lui Timothy Good, autorul susține faptul că, citez “În urmă cu aproximativ 2.000 de ani am creat o ființă prin inginerie genetică, am trimis-o pe pământ și am implantat-o în pântecul uman învățând lumea prin ea despre evoluție și non-violență. I-am dat numele Isus !!!”

Dacă lumea SF implicit oamenii de știință, nu cred în existența unui Dumnezeu Unic, Creator și Atotputernic, de ce totuși unii cercetători și scriitori SF afirmă că “Civilizațiile extraterestre L-au creat pe Isus și tot ele au creat și omul !?” Același Timothy Good afirma în cartea sa că “omul este asemeni unui container de gunoi…” ori în cultura iudeo-creștină despre om se spune explicit că este “coroana creației lui Dumnezeu” în el fiind pus chipul lui Dumnezeu ! Ceva nu se leagă… La fel cum nu se leagă multe cu apariția acestui virus… Dar nu e treaba noastră. Treaba noastră este să trăim cu adevărat ceea ce pretindem altora că trebuie trăit ! Abia atunci Dumnezeu va lucra ! Domnul să ne ajute !

Închei cu câteva versete relevante:

Isaia 46:5 Cu cine Mă veţi pune alături ca să Mă asemănaţi? Cu cine Mă veţi asemăna şi Mă veţi potrivi?

Isaia 45:5-7 Eu sînt Domnul şi nu mai este altul, afară de Mine nu este Dumnezeu... Să se ştie, de la răsăritul soarelui pînă la apusul soarelui, că afară de Mine nu este Dumnezeu: Eu sînt Domnul, şi nu este altul. Eu întocmesc lumina şi fac întunerecul, Eu dau propăşirea şi aduc restriştea, Eu, Domnul, fac toate aceste lucruri…

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.