Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DUHUL VIEȚII NOI!

13 Februarie 2022

christian 24 octombrie

Societatea, de-a lungul timpului, și-a dorit să facă oameni noi, re-educați în spiritul impus de cei aflați la guvernare. Școala și educația tind să formeze oameni noi. Religia, de cealaltă parte, încearcă și ea, pe diverse căi, să creeze oameni noi. Nici școala, nici educația – oricât de bună și recomandată ar fi –, nici vreo formă politică de guvernare și nici chiar religia, nu au reușit și nu vor reuși vreodată să creeze oameni noi. Unul singur în toata istoria lumii a avut curajul să spună:

”Iată, Eu fac toate lucrurile noi” și Acela este Dumnezeu!

Omul nou, transformat nu de societate sau de vreo doctrină bisericească ci de însuși Duhul lui Dumnezeu, are câteva caracteristici care sunt vizibile. Urmărind acest mesaj poți afla care sunt acele caracteristici ale unui om nou în care se manifestă Duhul vieții noi!

EDITORIAL

CEEA CE FACE DIFERENȚA!

pesah

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă..."junghiaţi un miel...iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei". Dumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit ...

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot

 citeşte întregul articol...

“Este lumea la marginea unui abis? Își pierde umanitatea controlul asupra propriei sorții? Ce se poate face pentru a depăși sentimentul generalizat de neputință în fața unor crize care se consolidează reciproc?” Acestea au fost câteva dintre întrebările care, în cadrul Conferinței Anuale de Securitate de la München (18-20 februarie), cel mai prestigios forum dedicat securității internaționale, au fost menționate în timpul discursurilor.

Sunt elaborate noi și noi strategii, una mai falimentară decât alta; și asta dintr-un singur motiv: nu pentru că nu sunt suficient de deștepți cei care elaborează astfel de planuri și nici pentru că nu există resurse pentru a putea implementa astfel de proiecte ci din cauză că SINGURUL care ar putea asigura Protecția și Pacea, nu este niciodată invitat la astfel de conferințe.

Deși ”CV-ul” Lui este impunător…


Deuteronom 33:27  Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost, şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare.

Psalm 46:1 Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor, care nu lipseşte niciodată în nevoi.

Psalm 91:1-4  Cel ce stă sub ocrotirea Celui Prea Înalt, şi se odihneşte la umbra Celui Atoputernic, zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare, şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!”

2 Samuel 22:3  Dumnezeu este stânca mea, la care găsesc un adăpost, scutul meu şi puterea... care mă mântuieşte, turnul meu cel înalt şi scăparea mea...!


Totuși, nimănui nu-i pasă!

Liderii lumii cheltuie sute de milioane de euro pe conferințe, planuri și strategii, implementări sortite eșecului încă din fașă fără să știe că PACEA, pe care o făuresc ei ... tulbură! Nu au învățat lucrul elementar și anume că nu poți menține pacea....cu tunuri și tancuri!

Domnul spunea:  ”Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” Ioan 14:27

Pacea Lui restaurează ființa umană, aduce armonie atât în trup cât și în societate ... Cheltuim însă miliarde pe dotări cu armament și mobilizări de trupe timp în care, din ce în ce mai mulți oameni se zbat în sărăcie iar alții ... mor. Ar fi atât de simplu să-L invităm, măcar o dată ... la o conferință, pe EL... Cel despre care spun Cerurile cerurilor împreună cu oștile cerești, pe care le conduce, că este SAR SHALOM – PRINȚUL PĂCII!

Mare adevăr spunea Maica Teresa: ”Nu este foamete pe pământ pentru că lipsește pâinea ci pentru că nu reușim să-i săturăm pe cei bogați!”

Au ajuns, la mesele lor lungi, să-și împartă oameni și teritorii dintr-o dorință nebună de putere și stăpânire demonică! S-au fălit că sunt înțelepți și au înnebunit!

Omenirea a uitat că Dumnezeu, a făcut odată, un Dar! Se apropie însă ziua când Dumnezeu ... va cere socoteală lumii, pentru Darul pe care L-a făcut!

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.