Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DUHUL VIEȚII NOI!

13 Februarie 2022

christian 24 octombrie

Societatea, de-a lungul timpului, și-a dorit să facă oameni noi, re-educați în spiritul impus de cei aflați la guvernare. Școala și educația tind să formeze oameni noi. Religia, de cealaltă parte, încearcă și ea, pe diverse căi, să creeze oameni noi. Nici școala, nici educația – oricât de bună și recomandată ar fi –, nici vreo formă politică de guvernare și nici chiar religia, nu au reușit și nu vor reuși vreodată să creeze oameni noi. Unul singur în toata istoria lumii a avut curajul să spună:

”Iată, Eu fac toate lucrurile noi” și Acela este Dumnezeu!

Omul nou, transformat nu de societate sau de vreo doctrină bisericească ci de însuși Duhul lui Dumnezeu, are câteva caracteristici care sunt vizibile. Urmărind acest mesaj poți afla care sunt acele caracteristici ale unui om nou în care se manifestă Duhul vieții noi!

EDITORIAL

CEEA CE FACE DIFERENȚA!

pesah

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă..."junghiaţi un miel...iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei". Dumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit ...

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot

 citeşte întregul articol...

Marcu 4:37-41  S-a stârnit o mare furtună de vânt, care arunca valurile în corabie, aşa că aproape se umplea corabia. Şi El dormea la cârmă pe căpătâi. Ucenicii L-au deşteptat şi I-au zis: „Învăţătorule, nu-Ţi pasă că pierim?” El s-a sculat, a certat vântul şi a zis mării: „Taci! Fără gură!” Vântul a stat, şi s-a făcut o linişte mare. Apoi le-a zis: „Pentru ce sunteţi aşa de fricoşi? Tot n-aveţi credinţă?” I-a apucat o mare frică, şi ziceau unii către alţii: „Cine este acesta de Îl ascultă chiar şi vântul şi marea?”

Frica este unul din sentimentele comune experimentate de orice om. Unii se tem de înălțime, alții de întuneric în timp ce altora le este frică până și de umbra lor… Cea mai puternică însă, rămâne frica de moarte.

O femeie pe nume Sara Winchester, a moștenit o avere de peste 20 mil. dolari în urma decesului soțului ei, Wiliam. S-a mutat în San Jose, California, unde și-a cumpărat un conac neterminat. Fiind adeptă a spiritismului și fiindu-i foare frică de moarte, a chemat un medium prin care a vrut să-și contacteze soțul decedat. Mediumul i-a spus: ”Cât timp vei construi casa pe care ai cumpărat-o, nu vei muri!

L-a crezut si s-a apucat să extindă conacul care avea deja 17 camere. Proiectul a durat până în ziua în care ea a murit, la vârsta de 85 de ani. Costul lucrărilor s-au ridicat la 5 mil. dolari. Conacul are 150 camere, 13 băi, 2.000 de uși, 47 șeminee și peste 10.000 de ferestre și este în prezent o atracție turistică a zonei. La moartea Sarei, aceasta a lăsat în urmă suficiente materiale încât lucrările ar mai fi putut continua încă … 80 de ani !

În pasajul menționat observăm cum o furtună puternică îi sperie de moarte pe ucenici. Ulterior intervenției supranaturale a Domnului Isus, frica de furtună este schimbată cu … frica de Domnul!

”I-a apucat o mare frică şi ziceau unii către alţii: „Cine este acesta de Îl ascultă chiar şi vântul şi marea?”

Trăim vremuri tulburi în care frica de îmbolnăvire și chiar de moarte este exploatată din plin de către guverne prin mass-media. Când această frică însă, va fi înlocuită cu frica de Domnul, atunci credinciosul se poate considera învingător! Biruința și speranța creștinului constă în faptul că Isus a învins moartea prin înviere și prin El, și noi suntem învingători. Când frica de moarte îmi paralizează ființa și voința făcându-mă să abdic de la principiile Scripturilor, atunci voi face tot ceea ce mi se cere pentru a-mi scăpa viața. Când însă ajung la nivelul maturității spirituale în care îmi doresc mai mult cerul decât acest pământ, atunci afirm ceea ce spuneau fiii lui Core în Psalmul 73:26 ”Carnea şi inima pot să mi se prăpădească: fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.”

Nu te teme, omule, de nimic! Dar dacă totuși, vrei să te temi de ceva, atunci … TEME-TE DE DOMNUL și nu te vei mai teme de nimic altceva!

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.