Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DUHUL VIEȚII NOI!

13 Februarie 2022

christian 24 octombrie

Societatea, de-a lungul timpului, și-a dorit să facă oameni noi, re-educați în spiritul impus de cei aflați la guvernare. Școala și educația tind să formeze oameni noi. Religia, de cealaltă parte, încearcă și ea, pe diverse căi, să creeze oameni noi. Nici școala, nici educația – oricât de bună și recomandată ar fi –, nici vreo formă politică de guvernare și nici chiar religia, nu au reușit și nu vor reuși vreodată să creeze oameni noi. Unul singur în toata istoria lumii a avut curajul să spună:

”Iată, Eu fac toate lucrurile noi” și Acela este Dumnezeu!

Omul nou, transformat nu de societate sau de vreo doctrină bisericească ci de însuși Duhul lui Dumnezeu, are câteva caracteristici care sunt vizibile. Urmărind acest mesaj poți afla care sunt acele caracteristici ale unui om nou în care se manifestă Duhul vieții noi!

EDITORIAL

CEEA CE FACE DIFERENȚA!

pesah

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă..."junghiaţi un miel...iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei". Dumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit ...

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot

 citeşte întregul articol...

În urmă cu aproximativ 10 ani, aflându-ne la un timp de rugăciune, a venit un cuvânt profetic printr-un om al lui Dumnezeu și i-a spus soției mele așa: "Îți cunosc dorința inimii iar rugăciunile tale au fost ascultate. Vei avea un copil ... dar vei trece prin încercări mari. Să vii înaintea Mea precum Estera și Eu voi da izbăvirea ..." Ne doream un copil și am înteles că Domnul ni-l va da ... însă n-am înțeles (atunci) care era legătura cu ... Estera!

S-a născut Teodora într-o condiție incompatibilă cu viața. Din cauza diagnosticului era condamnată la moarte mai înainte de a fi trăit. Ca orice părinte ce-și iubește copilul, am postit, ne-am rugat, am cerut mila și îndurarea Domnului iar Dumnezeu nu a întârziat să răspundă (după planul Lui). În ianuarie 2012 Teodora a fost supusă la cinci intervenții chirurgicale dintre care două pe cord deschis și în felul acesta pericolul iminent de moarte a fost înlăturat.

După 3 luni de spitalizare, la începutul lunii martie, de Purim, am externat-o și am venit cu ea acasă. Am înțeles atunci ceea ce a vrut să ne spună Domnul prin legătura cuvântului profetic cu Estera. Viza natura încercărilor prin care aveam să trecem. Precum poporul evreu care fusese dat la moarte dar pentru care a mijlocit împărăteasa Estera și a fost salvat, și pentru Teo trebuia să mijlocim și să luptăm din cauza condamnării ... date de trisomia 18, Hamanul nostru !

Purimul este, alături de Hanuka, una dintre sărbătorile Domnului nemenționate în Levitic cap.23 însă este așteptată și celebrată cu atâta interes și fast de către evreii de pretutindeni. De Purim, evreii și-au trimis daruri unii altora, de bucurie că au fost izbăviți. De Purim, și nouă Dumnezeu ne-a trimis un dar: pe Teodora (darul lui Dumnezeu)

În această sărbătoare evreii mănâncă humentash - o prăjitură foarte bună. Consider că izbăvirea de la moarte a Teodorei este darul prețios al lui Dumnezeu iar Teodora este ... humentash-ul nostru 🙂

Hag Purim Sameach!

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.