Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DUHUL VIEȚII NOI!

13 Februarie 2022

christian 24 octombrie

Societatea, de-a lungul timpului, și-a dorit să facă oameni noi, re-educați în spiritul impus de cei aflați la guvernare. Școala și educația tind să formeze oameni noi. Religia, de cealaltă parte, încearcă și ea, pe diverse căi, să creeze oameni noi. Nici școala, nici educația – oricât de bună și recomandată ar fi –, nici vreo formă politică de guvernare și nici chiar religia, nu au reușit și nu vor reuși vreodată să creeze oameni noi. Unul singur în toata istoria lumii a avut curajul să spună:

”Iată, Eu fac toate lucrurile noi” și Acela este Dumnezeu!

Omul nou, transformat nu de societate sau de vreo doctrină bisericească ci de însuși Duhul lui Dumnezeu, are câteva caracteristici care sunt vizibile. Urmărind acest mesaj poți afla care sunt acele caracteristici ale unui om nou în care se manifestă Duhul vieții noi!

EDITORIAL

CEEA CE FACE DIFERENȚA!

pesah

Îngerul morții lovise deja în toate casele egiptenilor omorând întâiul născut al fiecărei familii. Soluția oferită de Dumnezeu pentru a scăpa cu viață fusese una aparent simplă..."junghiaţi un miel...iar cu sângele lui dați pe uşiorii casei". Dumnezeu și-a respectat Cuvântul: îngerul morții nu a intrat acolo unde mielul fusese junghiat iar sângele lui era la intrarea în acea casă. Tragedia a lovit însă acolo unde nu era sânge pe uşiori iar somnul era aparent liniștit ...

Orice familie egipteană care, văzând ce fac familiile evreilor ar fi făcut la fel, ar fi fost scutită de durere și necaz. Dar n-au dat importanță...în fond evreii erau niște robi lipsiți de putere iar ei niște stăpânitori! Cu siguranță că la urechile lor a ajuns vestea despre tragedia care avea să lovească în acea noapte însă...cine a putut crede că ar fi posibil așa ceva? Era...prea de tot

 citeşte întregul articol...

Isaia 1:16-18 "SPĂLAȚI-VĂ şi curăţiţi-vă ! Luaţi dinaintea ochilor Mei faptele rele pe cari le-aţi făcut ! ÎNCETAȚI să mai faceţi răul ! ÎNVĂȚAȚI-VĂ să faceţi binele, CĂUTAȚI dreptatea, OCROTIȚI pe cel asuprit, faceţi DREPTATE orfanului, apăraţi pe văduvă ! VENIȚI totuş să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna."

De multe ori ne dorim ca lumea în care trăim să fie mai bună, sensibilă și de ce nu, mai frumoasă. Îl acuzăm pe Dumnezeu spunând "de ce nu intervine când răul se manifestă..." "unde este El când ..." prin aceasta sugerând lui Dumnezeu că ... El trebuie să schimbe ceva !

Spălați-vă / Încetați / Învățați / Căutați / Ocrotiți / Veniți ... sunt lucruri care au de-a face cu schimbarea noastră și nu cu a Lui. El ne-a pus la dispoziție, prin jertfa Fiului Său, toate resursele și puterea de care avem nevoie pentru schimbare. În ipocrizia noastră însă, vedem necesitatea schimbării doar în semen, ba chiar în Dumnezeu ... dar nicidecum în noi înșine ! L-am întărâtat la mânie, i-am pus dragostea și îndelunga răbdare la încercare prin faptele noastre; ne-a disciplinat și readus pe calea Lui în speranța că vom rămâne acolo și ne vom schimba dar noi tot înspre rău ne-am îndreptat !

Spălați-vă haina sufletului murdărită de orgolii, mândrie, egoism și ipocrizie, Încetați să mai judecați, să bârfiți și să vă urâți unii pe alții, Învățați-vă să faceți bine (chiar și celor care nu merită), Căutați mai întâi Împărăția și Lumina Lui ...... atunci veți vedea în comunitatea, societatea, ba chiar în lumea întreagă, schimbarea pe care v-o doriți !


Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când nu schimbi ceea ce faci în fiecare zi. (Mike Murdoch)

O problema nu poate fi rezolvată cu aceeași gândire care a generat-o. (Einstein)

Schimbarea se întâmplă când durerea de a rămâne la fel este mai mare decât durerea schimbării. (Tony Robbins)

Viața te vrea învingător. Nu-ți mai sta în cale. (Robin Sharma)


 

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.