18. 05. 09
posted by: Super User

Despre apărarea valorilor creștine și a familiei tradiționale (alcătuită dintr-un bărbat și o femeie) s-a scris, s-a vorbit și iată că în scurt timp urmează să trecem și la fapte … mai concret, organizarea unui referendum pentru familie cu scopul de a întreba poporul despre convingerile și dorințele lui legate de acest aspect.

Created: 10 May 2018
Read More: Referendumul pentru Familie - o posibila cursa !
17. 10. 10
posted by: Super User

Unul din lucrurile pe care orice credincios care studiază Biblia îl face este acela de a sublinia și mai ales de a memora versetele biblice în mod deosebit cele care au adresabilitate personală și mai ales, pozitivă. Este indicat un astfel de obicei deoarece cuvântul memorat poate ajuta în circumstanțele vieții.

Created: 10 October 2017
Read More: Despre memorarea versetelor biblice...
17. 09. 04
posted by: Super User
Fără nicio excepție, fiecare zi a vieții ne aduce situații în care suntem nevoiți să facem alegeri. In relațiile noastre de multe ori suntem puși în situația de a alege. În fond viața însăși este o alegere ... Biblia conține cel mai mare îndemn în această privință: „Ti s-a aratat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci deptate, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumnezeul tau?” (Mica 6:8) "Iau azi cerul si pământul martori împotriva voastră că ți-am pus înainte viața și moartea, binecuvântarea și blestemul. Alege viața, că să trăiești, tu și sămânța ta ... (Deuteronom 30:19-20)
Created: 04 September 2017
Read More: Cand alegi sa iubesti...

Articole Christian Dragomir ...