Print

Nurit Hirsh la Sinagoga Mare

in BKB
14. 09. 03
posted by: Christian Dragomir

nurit hirsh

Nurit Hirsh este un nume cu rezonanta in viata muzicala israeliana si internationala de care se leaga numeroase cantece pe care le fredonati chiar si dvs. – cum ar fi “Oseh Shalom” – si care, in 1978, a adus Israelului prima victorie la Eurovision cu compozitia “A-ba-ni-bi”.

Iata ca avem ocazia deosebita de a o intalni, asculta si canta impreuna cu Nurit Hirsh in cadrul concertului extraordinar pe care il va sustine in curand in Bucuresti la Sinagoga Mare – joi, 11 septembri 2014, 19:00  Nurit Hirsh va interpreta piese alaturi de Corul “Hazamir” si vor fi acompaniati de Bucharest Klezmer Band.

Accesul membrilor comunitatii se face exclusiv pe baza de invitatii ce pot fi ridicate in mod gratuit de la sediile Comunitatii Evreilor Bucuresti (CEB) si Centrului Comunitar Evreiesc (JCC) Bucuresti.

sursa: JCC.ro

Created: 16 May 2017

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !