christian dragomir

Te salut cu pace și binecuvântare dragul meu vizitator. Sunt Christian Dragomir și mă bucur să te am oaspete pe site-ul meu. Despre mine îți pot spune că sunt căsătorit din anul 1999 cu Corina Dragomir și sunt tatăl fetiței Lidia Teodora Dragomir. De asemeni, sunt slujitor ordinat (diacon) în cadrul Bisericii Penticostale "Vestea Bună" din București, Str. Popa-Nan 106, unde te aștept să ne închinăm împreună Domnului Isus. Fiind implicat în actul slujirii nu doar prin cântare ci și prin predicarea Cuvântului, acest site prezintă, pe lângă muzica editată până în prezent, articole creștine dar și mesaje rostite în diferite slujiri avute. Sper ca ceea ce vei găsi aici să reprezinte o hrană duhonicească pentru sufletul tău. Dumnezeu să te binecuvinteze !

header_chris00.jpg

SUSTINE RECUPERAREA SI INGRIJIREA TEODOREI !

Formular 230 button

Dumnezeu, specialistul lucrurilor imposibile

in Christian Dragomir

imposibil 01In momentul in care scriu aceste randuri, sunt in salonul 717 al Spitalului Budimex veghiand la capul patului fetitei mele , Teodora. Desi este ora 2 noaptea, veghez ca aparatele la care este conectata sa functioneze; sunt atent la miscarile si gesturile ei; la durerea ei – ma doare durerea ei, suferinta ei...Stiam ca exista multa suferinta in lume dar parca niciodata nu am crezut ca se va abate si asupra mea...cel putin nu in modul asta.  Stau in spital si astept. Astept ce ?! Personalul medical este depasit de situatie iar boala incurabila se agraveaza. Inima si plamanii ne mai functionand la parametrii normali va puteti imagina …ce astept.  Insa nu pot spune cu certitudine ca asta astept pentru ca am gasit o resursa inepuizabila de putere care se gaseste in Dumnezeu. Aceasta putere ma determina sa merg mai departe insa…pana unde ?!

Fiecare dintre noi am avut, cel putin odata in viata, o situatie in care in fata noastra s-a aflat Marea Rosie. In dreapta si in stanga munti; in spate armata nemiloasa a Egiptului in frunte cu Faraon, cu alte cuvinte – o situatie imposibila.

imposibil 02Ce-i de facut cand te confrunti cu imposibilul ? Ce-i de facut cand sperantele tale aproape mor, visele iti sunt ucise cu sange rece iar imprejurarile in care te afli cauta sa te doboare ?  De regula, in viata cand avem vreo problema care depaseste competenta noastra, alergam la un specialist in domeniul respectiv in care avem nevoie. Acelasi lucru trebuie sa-l faci si cand te confrunti cu imposiblilul – sa chemi specialistul in imposibil: pe Dumnezeu. El, si numai EL, poate despica Marea Rosie a ta si iti poate rezolva problema oricat de grea si de nerezolvat ar fi.

Intr-una din imprejurari, Domnul Isus le-a spus ucenicilor “Ceea ce este cu neputinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu”. Ca si cum as incerca sa-i fac un CV in care sa-I descriu activitatea, vreau sa-ti prezint cateva situatii in care specialistul in imposibil a lucrat:

  • Invierea lui Lazar (mort de 4 zile si intrat in putrefactie) – omeneste este imposibil asa ceva; Domnul insa spune doar atat: “Lazare, vino afara (din mormant)” si Lazar, la cuvantul specialistului, iese afara viu.
  • Invierea fiicei lui Iair – imposibil de realizat insa Domnul rosteste doar “Talitha kumi – ridica-te copila...” si fetita, se ridica instantaneu.
  • Vindecarea slabanogului de 38 de ani – omeneste este imposibil. Dupa ce stai 38 de ani paralizat, cu oasele atrofiate (la fel si muschii), omul acesta, fara nicio sedinta de fizioterapie se ridica si nu numai atat: incepe sa umble. Si ca dovada ca reabilitarea fizica a fost completa, ni se spune ca muschii atrofiati de 38 de ani, au fost refacuti complet. Ne dam seama de asta din expresia “Ridica-ti patul...” si omul l-a ridicat.

Daca ar fi numai atat, si ne-ar fi de ajuns insa situatiile imposinile pe care Specialistul le-a rezolvat sunt mult mai multe. Aceste solutionari iL recomanda ca Stapan si Suveran peste orice situatie. Nu exista ceva prea greu pentru EL.

Acum cand medicii mi-au spus “domnule Dragomir, am facut tot pentru fetita dumneavoastra, pana aici am putut noi...” nu fac nimic altceva decat sa chem Specialistul in imposibil. El poate. Si-mi spune ca si eu pot...(“pot totul in Hristos...; Totul este posibil celui ce crede...”).

Avem nevoie de o structura genetica noua si normala, de o inima noua, de plamani care sa functioneze normal ...pot spune, omeneste, prea mult si prea greu. Pentru cine ? Pentru om sau medicina limitata da, este prea mult dar pentru EL nimic nu este peste puterea Lui.

Geneza 33:12 “Este oare ceva prea greu pentru Domnul ?” Nicidecum. Am nevoie doar de credinta si incredere in El, ca odata chemat, EL, Specialistul, va rezolva problema. Cum – doar El stie, insa mai mult ca oricand, avem nevoie de El pentru solutionarea imposibilului din viata noastra; pentru despicarea Marii noastre....Negre.

Avem nevoie de interventia Lui pentru ca...doare rau acest imposibil. Sfasaie inima, provoaca traume de nedescris in cuvinte care lasa urme adanci pentru tot restul vietii. Totusi, in ciuda acestor lucruri, Specialistul este Stapan sa aleaga daca va interveni sau nu. Eu cred ca va interveni. Ochii nostrii sunt indreptati catre El si asteptam doar interventia Lui.

Multumim Isus. Asa ne-ai invatat, sa credem ca am si primit lucrul cerut si-l vom avea. De aceea iti multumim...

(Articol scris in data de 20 noiembrie 2010 in momentul in care Teo se afla internata in spital
in stare foarte grava...)

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !